Παίζουν … μπάλα οι Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά με τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΙΡΙΣ για την αλληλοαποδοχή και τη συνεργασία


Παίζουν … μπάλα οι Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά με τα
ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΙΡΙΣ για την αλληλοαποδοχή και τη συνεργασία

Οι ΛΥΚΟΙ Δήμου Παύλου Μελά και τα τμήματα Ακαδημίας ποδοσφαίρου που διαθέτουν, παίζουν … μπάλα με τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΔΗΚΕ ΙΡΙΣ Δήμου Παύλου Μελά, στα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου του πρώην στρατοπέδου ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 17.30 έως 19.30.
Με στόχο την αλληλοαποδοχή και τη συνεργασία, οι άνθρωποι των Λύκων θα φιλοξενήσουν τα παιδιά και τους νέους των ΚΔΑΠ ΜΕΑ και θα μοιραστούν όμορφες αθλητικές στιγμές, με τη συμμετοχή σε αθλοπαιδιές και αγώνα ποδοσφαίρου.
Οι μικροί αθλητές των Λύκων θα ευαισθητοποιηθούν και θα αποκτήσουν μια πρώτη γνώση αλλά και κατανόηση για τα ΑμεΑ και για θέματα που σχετίζονται με την αναπηρία και τον αθλητισμό.
Οι φιλοξενούμενοι με το δικαίωμα και το στόχο της πλήρους συμμετοχής σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν, να παίξουν σε ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής και με τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.
Έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης , ο Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Δημήτρης Λαλές, ο Πρόεδρος της ΙΡΙΣ Στέφανος Γιαννουλίδης και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καλούνται οι γονείς, κηδεμόνες, φίλοι να σταθούν δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες για το σύλλογο
Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΛΥΚΟΙ FC, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013.
Ιδρυτές του, είναι ο Κώστας Γεωργιάδης, ο Φώτης Πόζογλου, ο Παναγιώτης Μαγγλάρης και ο Μάκης Κοσμίδης.
ww.lykoifc.gr
Facebook: ΛΥΚΟΙ FC
T 6973 776626





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!