Σάββας Αναστασιάδης: Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός έχουν την ευθύνη για λύση του προβλήματος των Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.


Σάββας Αναστασιάδης:  Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός έχουν  την  ευθύνη για  λύση  του προβλήματος  των Αστικών Συγκοινωνιών της  Θεσσαλονίκης.

 

«Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέτε ότι η Θεσσαλονίκη έγινε πεδίο αντιπαραθέσεων και θα έλεγα ότι ως ένα βαθμό ο κ. Σπίρτζης εξαντλεί τη ιδεοληψία και την εμμονή του» , δήλωσε στο ράδιο Θεσσαλονίκη και τον δημοσιογράφο Στέφανο Διαμαντόπουλο ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Σάββας Αναστασιάδης. 

 

«Την ευθύνη για να δώσει λύση σε ένα τέτοιο πρόβλημα την έχει , κυρίως η κυβέρνηση», τόνισε ο  Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί το θέμα δεν πάει στη Βουλή , είπε«Θα το πάμε στη Βουλή το θέμα του ΟΑΣΘ, αλλά ο κ. Σπίρτζης δεν θα έρθει, γιατί ψεύδεται. Άκουγα όσα έλεγε χθες,  είναι αναληθή και ανακριβή».

 

« Υποσχέθηκε στους εργαζομένους ότι θα τους δώσει τα χρήματα, αλλά δεν τα δίνει χρησιμοποιώντας δικαιολογίες του τύπου «να δώσουν τους  λογαριασμούς», «να υπάρξει διαφάνεια» κ.α., υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης, σημειώνοντας ,

« Πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει γίνει έλεγχος με εντολή του κ. Σπίρτζη στον ΟΑΣΘ , εδώ και ένα εξάμηνο και δεν έχει διαπιστωθεί τίποτε. Το πόρισμα δημοσιοποιήθηκε από τον ΟΑΣΘ»

« Γνωρίζω ότι έστειλε τρία κλιμάκια για έλεγχο στον ΟΑΣΘ, δεν έχει διαπιστωθεί καμία ατασθαλία , είναι σε γνώση του , και απορώ γιατί ακόμη μιλάει για αδιαφάνεια» , κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης.
ΗΧΗΤΙΚΟ:  
https://www.youtube.com/watch?v=JAPDJ2rMbJY&feature=youtu.be

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!