Θ. Καράογλου: Κοροϊδία τα περί δημιουργίας γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη



εσσαλονίκη, 02 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Με αφορμή την εξαγγελία-πυροτέχνημα ότι η Κυβέρνηση προτίθεται να λειτουργήσει παράρτημα του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τι είχες Αλέξη, τι είχα πάντα! Λόγια παχιά και ακριβές υποσχέσεις.
Αδυνατώντας να παρουσιάσει στους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας μια ολοκληρωμένη πολιτική στρατηγική για τη μείωση του κόστους παραγωγής και λειτουργίας της βιομηχανίας, για αλλαγή φορολογικής πολιτικής με αναπτυξιακά κριτήρια, για την υποστήριξη και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και τη διασύνδεση πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, ο Πρωθυπουργός της χώρας προχώρησε σε μια ακόμα εξαγγελία-κοροϊδία, η οποία θυμίζει τις πρακτικές των πρώτων αποίκων οι οποίοι όταν έφτασαν στον λεγόμενο νέο κόσμο κουνούσαν καθρεφτάκια και πολύχρωμες χάντρες στους ιθαγενείς για να τους δελεάσουν.
Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του Αλέξη Τσίπρα να κόψει έστω και μια κορδέλα εγκαινίων κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, όμως οι Βορειοελλαδίτες δεν παραπλανούνται από τέτοιου είδους φθηνά και κακόγουστα “αριστερά” επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπώσεων.
Σε μια ρημαγμένη Βόρεια Ελλάδα καμία ταμπέλα που θα αναγράφει “γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη” δεν μπορεί να λύσει τα τεράστια προβλήματα της αποβιομηχάνισης, της ανεργίας, της μετανάστευσης επιχειρήσεων, της εγκατάλειψης.
Εάν πραγματικά ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την παραγωγή αποτελεσματικού έργου στη Βόρεια Ελλάδα μπορεί άμεσα να επανασυστήσει αυτόνομο το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ενισχύοντας το με αποκλειστικές αναπτυξιακές αρμοδιότητες, όπως εκείνες που του δόθηκαν από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 και όχι να αυξάνει και άλλο τις δημόσιες δαπάνες.
Εκτός και εάν η χθεσινή του εξαγγελία σχετίζεται με τη… μελαγχολία ορισμένων συνεργατών του στην πρωτεύουσα και θέλουν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!