"Ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες"

Η ΑΕΚ πήρε σειρά στις τοποθετήσεις για τις εξελίξεις με την διαιτησία. Με ανακοίνωση που χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις, επαναλαμβάνει την πάγια θέση της, πως δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με το παλαιό "καθεστώς", ενώ κάνει αναφορά και σε επερχόμενη νέα σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή είχε διευκρινίσει ότι έχει τα μάτια της ανοιχτά και ότι δεν πρόκειται να εφησυχάσει όσο παραμένει στα πράγματα η εγκληματική οργάνωση, που διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν είχαμε αυταπάτες!

Για εμάς ξεκάθαρα δεν τίθεται κανένα θέμα συμβιβασμών με την παρανομία! Αυτή η αλητεία δεν πάει άλλο! Και φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό από τις θέσεις μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η συνολική προοπτική του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι την τελική δικαίωση του αγώνα της πλήρους κάθαρσης χωρίς την παραμικρή σκιά!

Πλανώνται πλάνην οικτράν οι κ.κ. Γκρούτσης και Βασάρας αν νομίζουν ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να συμπορεύονται με τα τελευταία απομεινάρια παρατηρητών και διαιτητών της πιο μαύρης εποχής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Kαι επίσης οι θύτες ας μην επιχειρούν με αστειότητες να μπερδευτούν με τα θύματα.

Η ιστορία όλων είναι γνωστή! Οι ρόλοι μας είναι 100% διακριτοί! Η τιμωρία όσων ενεπλάκησαν με την εγκληματική οργάνωση είναι πλέον προ των πυλών. Και η νέα σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι πεντακάθαρη, χωρίς λεκέδες"   


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!