Ηλεκτρικό αμαξίδιο σε μαθήτρια απο συλλογή καπακιών. Εκδήλωση του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και των Γραφείων Π.Ε. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Θεσ/νίκης

Το 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τα Γραφεία Π.Ε. Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Δικτύου «Ενημερώνομαι, ανακυκλώνω, σκέφτομαι τον συνάνθρωπο» την Παρασκευή 30/9/2016, στις 18.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου, για την απόδοση ηλεκτρικού αμαξιδίου σε μαθήτρια του σχολείου μας ύστερα απο συλλογή πλαστικών καπακιών.
Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε με την βοήθεια νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων της δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και των σωματείων εργαζομένων των νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Παπανικολάου και συλλόγων φορέων και  πολιτών

Στην εκδήλωση θα αποδοθούν αναμνηστικά στα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και ιδιώτες που συμμετείχαν στην συλλογή καπακιών.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το μουσικό σύνολο acoustic trio (απόφοιτοι του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!