Αμετανόητος Παύλος Πολάκης για τις επιθέσεις του: Δεν κάνω πίσω [εικόνα]


Αμετανόητος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε καα της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσικρίκα η οποία, με την ερώτησή της στη ΔΕΘ, προκάλεσε τον... εκνευρισμό του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Πολάκης, αφού χθες επιτέθηκε στον Παύλο Τσίμα, ο οποίος τον κριτίκαρε για την επίθεσή του στην κυρία Τσικρίκα, με νεότερη ανάρτησή του καταφέρεται κατά των δημοσιογράφων, και πάλι, κάνοντας λόγο για «επιχείρηση ''δολοφονία χαρακτήρα''» εναντίον του και επιτίθεται με χαρακτηρισμούς όπως «λιβανιστήρια και θεραπαίνιδες της διαπλοκής». Καταλήγοντας, δηλώνει ότι δεν κάνει πίσω.
Εγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας:
«Η επιχείρηση "δολοφονία χαρακτήρα"που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες από σοβαροφανείς κονδυλοφόρους ,"διάσημους"παρουσιαστές ,"αξιοπρεπείς" σχολιαστές "προσβεβλημένους" δημοσιογράφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαίνιδες της διαπλοκής )
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που έχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ισχύ που είχε ,επειδή αυτή η κυβέρνηση -έκλεισε τη στρόφιγγα από τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,
-χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και
-το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε ,χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβέρνηση αλλά και την εξουσία
Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας ,αλλά και τρολλάκια του Μουρούτη,ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά "αγανακτισμένοι":
Όσες βρισιές,ψευτιές ,χαρακτηρισμούς ,προσβολές ,απειλές και να χρησιμοποιήσετε
1)είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε η να με υποτιμήσετε
2) εχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω
3)Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!