Η Disney ζωντανεύει τον 'Βασιλιά των λιονταριών'

Ο σκηνοθέτης έγραψε στο twitter: "Ενθουσιασμένος για το επόμενο πρότζεκτ" συνοδεύοντας τη φράση από τα emoticon ενός λιονταριού και ενός στέμματος.

Excited for my next project  

Πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη μεταφορά από το χαρτί στην πραγματική εικόνα, των πιο επιτυχημένων παραμυθιών που ενσάρκωσε στο παρελθόν η Disney, όπως η "Σταχτοπούτα", "Ο Πιτ και ο Δράκος" (αυτές τις ημέρες στους ελληνικούς κινηματογράφους), "Η Πεντάμορφη και το τέρας" (2017) και φυσικά το "Jungle Book".

 

Η ταινία "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" αποτελούσε άλλωστε για δεκαετίες την πιο επιτυχημένη μεγάλη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, φτάνοντας το 1 δις δολάρια σε εισπράξεις, αριθμό ρεκόρ που άγγιξε και το "Jungle Book" τη χρονιά που μας πέρασε. Όπως συνέβη και με την "Πεντάμορφη και το Τέρας", το "Lion King" θα συμπεριλάβει όλο το κλασικό πλέον soundtrack της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1994, σε σύνθεση Elton John και Tim Rice.

 

Άλλωστε το άλμπουμ μουσική επένδυση της ταινίας πούλησε 14 εκατ. αντίτυπα, ενώ το 1995, η μπαλάντα από την ταινία, Can You Feel thw Love Tonight κέρδισε το Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού. Εκείνο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ είναι πως σε αντίθεση με τις άλλες ταινίες, το Lion King δεν παρουσιάζει κανέναν χαρακτήρα ανθρώπου, ενώ όλοι οι πρωταγωνιστές είναι ζώα.

Ο Favreau φαίνεται πως θα εργαστεί με την ίδια ομάδα που δημιούργησε το "Βιβλίο της Ζούγκλας", ενώ μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάποια ενδεικτική ημερομηνία κυκλοφορίας, εκτός από την φράση της εταιρίας πως η ταινία μπαίνει σε διαδικασία "fast track". Άλλωστε το Μάρτιο του 2017 αναμένεται η "Πεντάμορφη και το Τέρας" με πρωταγωνίστρια την Emma Watson.

Αυτό είναι το teaser που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα:

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!