Ο Τραμπ τώρα τα βάζει και με την Google: Κρύβει τις κακές ειδήσεις για την Χίλαρι

Συνωμοσία της Google υπέρ της Χίλαρι καταγγέλλει ο Ντόναλτ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «αλλοιώνονται» τα αποτελέσματα αναζήτησης για να ευνοηθεί η αντίπαλός του.

Σύμφωνα με τον Independent, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων επιμένει ότι η Google αποκρύπτει τις κακές ειδήσεις που αφορούν τη Χίλαρι.

«Η μηχανή αναζήτησης Google έχει αποκρύψει τις κακές ειδήσεις σχετικά με Χίλαρι Κλίντον όπως και αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που με δείχνουν μπροστά. Πώς σας φαίνεται αυτό; Πώς σας φαίνεται αυτό», είπε ο μεγιστάνας, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αμερικανικό δίκτυο.

H απάντηση του τεχνολογικού κολοσσού ήταν άμεση, με τη Google να ανακοινώνει, μεταξύ άλλων, ότι η εταιρεία δεν επεμβαίνει με κανένα τρόπο στα αποτελέσματα αναζήτησης σε κανένα θέμα, συμπεριλαμβανομένων και των ειδήσεων για τις εκλογές, ούτε προσπαθεί να χειραγωγήσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Ο προεκλογικός αγώνας εντείνεται στις ΗΠΑ, με τα επιτελεία των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων να εργάζονται πυρετωδώς για την τηλεμαχία της 9ης Οκτωβρίου.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!