Οι ΕΚΜΕΚ live στις 8 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη


                                         
                                            ΟΙ ΕΚΜΕΚ LIVE

ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
ΣΕ FAUST ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ | ΑΘΗΝΑ 
  
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Faust στην Αθήνα. Με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα και την μοναδική τους εξωστρέφεια, παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση βασισμένη στη προσωπική τους πορεία και δισκογραφία, αλλά και στα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, μια δημιουργική μίξη απο το παρόν και το παρελθόν.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στην Αθήνα και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη οι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν για δύο ξεχωριστές βραδιές και υπόσχονται ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι!

Αθήνα, Faust
Καλαμιώτου 11, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
Τηλ.κρατήσεων: 210 3234095
Οι πόρτες ανοίγουν 21:30
Είσοδος 5 ευρώ

Θεσσαλονίκη, Μαύρη Τρύπα
Βαίου 5 Λαδάδικα
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Οι πόρτες ανοίγουν 22:00
Είσοδος 5 ευρώ

Σημείωμα για συντάκτες
Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιΐας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα από την άλλη τους αγάπη, το Μεξικό και την λάτιν μουσική, οι ΕΚΜΕΚ κέρδισαν από την αρχή την προτίμηση του κοινού ως μια από τις δημιουργικότερες νέες παρουσίες, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στα live. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει» (Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία» και «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ το τραγούδι «Ο τραπεζίτης» έγινε το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ της Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Άγγελος Ξένος», έδωσαν νέα ώθηση συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό. 
Παράλληλα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους που περιλαμβάνουν πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία​​​,  καθιέρωσαν τους ΕΚΜΕΚ ως μια απόλυτα δυναμική και ρυθμική συναυλιακή μπάντα. Η τελευταία τους κυκλοφορία είναι το single «Πουλί ξενιτεμένο» που κυκλοφορεί απο την 14 Music.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!