Μαχαίρωσαν 2 αστυνομικούς στις Βρυξέλλες -Πιθανή τρομοκρατική επίθεση

Δύο αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στις Βρυξέλλες, σε ένα περιστατικό που μπορεί να συνδέεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο δράστης μαχαίρωσε τον έναν αστυνομικό στον λαιμό και τον άλλον στην κοιλιά, στην περιοχή Σάερμπεεκ της βελγικής πρωτεύουσας και στη συνέχεια διέφυγε. Μία δεύτερη ομάδα αστυνομικών σταμάτησε τον δράστη. Εκείνος «έσπασε» τη μύτη του ενός αστυνομικού, ο οποίος τον πυροβόλησε στο πόδι.

«Εχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού εισαγγελέα, Ερικ Βαν Ντερ Σιπτ, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον λόγο που οι αρχές έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.

Λίγη ώρα μετά από το παραπάνω περιστατικό, σήμανε συναγερμός σε κεντρικό σταθμό τρένων στις Βρυξέλλες, με τα δρομολόγια να διακόπτονται, εξαιτίας υποψιών για τοποθέτηση βόμβας.

 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!