«Χείμαρρος» ο Κοντομηνάς στην Μενεγάκη: Ηρθε άνθρωπος του Παππά και μου ζήτησε το 51% (BINTEO)

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο που ακολούθησε το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έκανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, κάνοντας παρέμβαση... «εισβολή» στα πλατό της εκπομπής «Ελένη» την ώρα της... μαγειρικής, αφήνοντας άφωνη ακόμη και την παρουσιάστρια.

Ο πρόεδρος του Alpha αφού αγκάλιασε και φίλησε την Ελένη Μενεγάκη, αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας ότι πέρασε για να... φάει, μένοντας μαζί της στην «κουζίνα» του τηλεοπτικού πλατό.

Γρήγορα όμως πέρασε στο «κυρίως πιάτο» ξεκινώντας να μιλάει για τις τηλεοπτικές άδειες: «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός "σκοτώθηκε" τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;».

«Ηθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος που προστέθηκε στην παρέα.

Και προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το παρασκήνιο μετά το διαγωνισμό:  «Οι άνθρωποί του (σσ: του κ. Παππά), αυτός που υποστήριζε, χωρίς δεκάρα να 'χουν -μη λέμε ονόματα- ήρθε και μου λέει: "Θα μου δώσεις το 51 %". Λέω "τι άλλο θέλεις;". Λέει: "Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα, πολιτικές. Να βλέπει ο κόσμος τι καλά που πάμε". "Άλλο τίποτα θέλεις;" τον ρώτησα. Μου λέει: "Θέλω το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων". "Πήγαινε στο καλό, αγόρι μου. Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους"».

«Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει, κ. Παππά», κατέληξε ο πρόεδρος του Alpha.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!