Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2o τουρνουά Babini “Φώτης Θεοδουλίδης” [φώτο]




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά τμημάτων υποδομής "Φώτης Θεοδουλίδης" στο ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο της Ομόνοιας Σταυρουπόλεως.Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Ομόνοιας Σταυρουπόλεως προς τιμή του Φώτη Θεοδουλίδη,ενός ανθρώπου που οραματίστηκε την αναγέννηση των τμημάτων υποδομής του ιστορικού συλλόγου. Συμμετείχαν τμήματα Babini από ομάδες που έχουν έδρα το Δήμο Παύλου Μελά και με σύμμαχο τον καλό καιρό οι μικροί αθλητές απόλαυσαν τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια παρακολούθησε η οικογένεια του Φώτη Θεοδουλίδη,ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης,οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθάνατος, Κώστας Πάντσης, Σάκης Λαζαρίδης,ο Εντεταλμένος Αθλητισμού Δημήτρης Λαλές και πλήθος κόσμου.

Οι άνθρωποι της Ομόνοιας πρόσφεραν καφέ,χυμούς και σάντουϊτς σε όλους τους καλεσμένους,προσφορά του Slow Down food-coffe-drinks,που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά 212.
Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά,τιμώντας τον αγαπημένο τους φίλο.











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!