Μπελάδες: Η Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ και ο Βοσκόπουλος καλείται να πληρώσει 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα

Δικαστικές αποφάσεις που η μία αφορά την πρώην υπουργό, Αντζελα Γκερέκου, και η άλλη τον σύζυγό της, Τόλη Βοσκοπούλο, φαίνεται πως έρχονται να προκαλέσουν πονεκέφαλο στην οικογένεια.

Στην πρώτη περίπτωση, η κυρία Γκερέκου έχασε εγγυητική αξίας 83.000 ευρώ την οποία είχε καταθέσει όταν είχε αναδειχθεί πλειοδότης σε διαγωνισμό για ακίνητο στο Παλαιό Ψυχικό. Ωστόσο, η ίδια που είχε αναδειχθεί πλειοδότης δεν εμφανίστηκε έκτοτε για να καταβάλει ολόκληρο το τίμημα, ύψους 800.000 ευρώ, έτσι ώστε το ακίνητο να περάσει στην ιδιοκτησία της. Στη συνέχεια και έπειτα από αναμονή 14 μηνών η επιτροπή δινέργειας του διαγωνισμού προχώρησε στον επόμενο πλειοδότη και έτσι η κυρία Γκερέκου έχασε την εγγυητική επιστολή της.

Η κυρία Γκερέκου προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών διεκδικώντας την επιστροφή του ποσού, ωστόσο το αίτημά της δεν έγινε δεκτό μετά και την ακροαματική διαδικασία τον Φεβρουάριο του 2013.

Οσον αφορά την υπόθεση που αφορά τον κ. Βοσκόπουλο, με την υπ' αριθμον 582/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών καλείται να καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στην οποία διαθέτει τρία διαμερίσματα. Η υπόθεση είχε ξεκινήσει από το 2012, όταν και κατατέθηκε η αγωγή της διαχειρίστριας για ανείσπρακτα κοινόχρηστα από το 2009.

Η δικηγόρος του τραγουδιστή είχε σημειώσει στη δίκη που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2015 ότι ο τραγουδιστής δεν είχε χρήματα εξαιτίας των χρεών στο Δημόσιο και γι' αυτό ζητούσε αναβολή.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!