Ιωάννινα: Τρεις νεκροί σε τροχαίο τα ξημερώματα

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Άρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένα Ι.Χ.Ε. συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.

Τραγικός απολογισμός ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός τριών ατόμων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, νεκροί ανασύρθηκαν ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. 31 ετών, ο συνοδηγός 23 ετών, καθώς και ο 63χρονος οδηγός του επαγγελματικού οχήματος, ενώ ο 24χρονος γιος του, που βρισκόταν στο όχημα μαζί του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Χατζηκώστα».

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της Τροχαίας, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.






Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!