Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή με εργατικές κατοικίες δήμου Ευόσμου: Όπως δεν υπάρχει ρύπανση δεν υπάρχουν και εργατικές κατοικίες [video]



Απίστευτο αυτό που συνέβη χθες το απόγευμα στη Βουλή. 

Ο κ Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "γίνονται πλειστηριασμοί εργατικών κατοικιών στον δημο Ευόσμου ..." και ο κ Πρωθυπουργός του απάντησε "...ότι ο δήμαρχος Ευόσμου τον ενημέρωσε πως δεν υπάρχει καν εργατική κατοικία στον δήμο, ενώ και η πρόεδρος των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης «μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει γίνει κανένας πλειστηριασμός»."

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Σούλας δήλωσε πως από το γραφείο του πρωθυπουργού δεν μίλησαν μαζί του αλλά με συνεργάτη του.

Για το θέμα υπήρξε ανακοίνωση της πρώην βουλευτού κ Δέσποινας Χαραλαμπίδου,κατοίκου δήμου Ευόσμου,   σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που αναφέρει εμπεριστατωμένα ότι:


Επειδή κατοικώ απο το 1978 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και σήμερα ο κ.Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για το ζήτημα των πλειστηριασμών και διαβεβαίωσε την Βουλή , αφού μίλησε και με τον Δήμαρχο , ότι δεν υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο , να ενημερώσω ότι: Ναι στον Εύοσμο δεν έχει χτίσει ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας συγκροτήματα εργατικών κατοικιών, όπως σε άλλες περιοχές της πόλης μας (Ξηροκρήνη,Πολίχνη,Καλαμαριά,Αμπελόκηποι,Διαβατά,Φοίνικας). Όμως: 1.Έχουν αγοραστεί και διατεθεί σε δικαιούχους του Οργανισμού, ειδικών κατηγοριών, διαμερίσματα έτοιμα, αγορασμένα απο τον Οργανισμό,είναι εργατικές κατοικίες!! 2.Οι περισσότερες κατοικίες στον Δήμο μας έχουν αγοραστεί με δάνεια μέσω του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, με χορήγηση στεγαστικού δανείου απο τον ΟΕΚ.,είναι εργατικές κατοικίες!! 3.Για πολλές ιδιόκτητες κατοικίες ,ιδίως όσες έχουν χτιστεί την δεκαετία του 70, έχουν χορηγηθεί απο τον ΟΕΚ δάνεια επισκευαστικά , είναι εργατικές κατοικίες!! Όλες αυτές οι κατοικίες εργατικές είναι και εξάλου στον Δήμο μας η πλειοψηφία των κατοίκων είναι εργαζόμενοι,τώρα βέβαια άνεργοι οι περισσότεροι, όπως και σε όλη σχεδόν τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Τώρα πως γίνεται να μην υπάρχουν εργατικές κατοικίες στον Εύοσμο, μάλλον μπορεί να μας το εξηγήσει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού αφού ανατρέψει για βοήθεια στην κινέζικη φιλοσοφία...

όσο για τους πλειστηριασμούς κατοικιών δείτε εδώ

http://www.avatonpress.gr/2016/10/video_5.html
http://www.avatonpress.gr/2016/10/blog-post_90.html
http://www.avatonpress.gr/2016/09/blog-post_261.html




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!