Ολονύχτιο θρίλερ στα Χανιά

Δώδεκα ώρες αγωνίας, αναμονής και διαπραγματεύσεων έζησε μια γειτονιά σε κεντρική συνοικία των Χανίων.

Δύο γυναίκες φέρεται πως δήλωσαν παραίτηση.
Ούτε «θηλυκή γάτα» δεν ξέφευγε από τον πρώην πλανητάρχη...
Ο άνδρας χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.
Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/10/2016) στην Εθνική…
Αυτά και αν είναι νέα! Η πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το τελευταίο 24ωρο τα νέα…
Αναμφισβήτητα σε μία σχέση δεν μετράει μόνο το σεξ κι αυτό λίγο πολύ είναι γνωστό. Bέβαια, για να είμαστε και…
Ο John Thackwray είναι ένας ταλαντούχος 30χρονος φωτογράφος και σκηνοθέτης, ο οποίος γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και ζει στο Παρίσι.
Εάν σου έχει ανοίξει η όρεξη και είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε φρούτο ή γλυκό τι θα διάλεγες από τα…

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας (10/10) όταν ένας νεαρός άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα υπό ανέγερσης τριώροφου κτηρίου.

Ο νεαρός δεν δεχόταν να κατέβει από την ταράτσα και ταυτόχρονα πετούσε στο δρόμο οικοδομικά υλικά.

Μετά από τηλεφώνημα γειτόνων, έφτασε στο σημείο αστυνομία η οποία απέκλεισε την πρόσβαση στους γύρω δρόμους ενώ ψυχολόγος - διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με το νεαρό και να τον πείσει να κατέβει από την ταράτσα.

Αργά τη νύχτα, ο νεαρός -ο οποίος πάσχει από ψυχική ασθένεια- πείσθηκε να κατέβει από την ταράτσα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πριν ανέβει στην ταράτσα ο νεαρός είχε προκαλέσει οικογενειακό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!