Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού

Φως στην υπόθεση της χθεσινής δολοφονίας ενός 68χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στους Αμπελόκηπους αναμένεται να ρίξει μία νέα εξέλιξη, καθώς νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 60χρονος Φ.Μ., ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εν ψυχρώ το θύμα.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 60χρονος Φ.Μ., ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίουΟ φερόμενος δράστης, συνταξιούχος αστυνομικός και πρώην υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία,  παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής λίγα λεπτά πριν από τις 13.00 του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 17.30 χθες, όταν ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός Φ.Μ., πρώην υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή, εκτέλεσε το θύμα, στρέφοντας ένα όπλο προς το μέρος του και πατώντας τη σκανδάλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε για προσωπικές διαφορές. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, ο 60χρονος ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει συχνά παρατηρήσεις. Επιπλέον, ο 60χρονος φέρεται να ενοχλούνταν από το γεγονός ότι στο γυμναστήριο υπήρχαν κάμερες τοποθετημένες. Χθες ωστόσο, με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση, η κατάσταση όπως φάνηκε «ξέφυγε», με τον 60χρονο να αρπάζει ένα όπλο και να σκοτώνει τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι «παρουσιάστηκε πριν από λίγο στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ο δράστης της χθεσινής ανθρωποκτονίας στους Αμπελόκηπους».

Ο Φ.Μ. που φέρεται να είναι ο δράστης του αιματηρού περιστατικού






Το γυμναστήριο, ιδιοκτησίας του θύματος

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!