Παρασκευόπουλος: Θα φέρουμε νέα ρύθμιση αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός

Θα προβούμε άμεσα σε νέα ρύθμιση, αν ο νόμος τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί αντισυνταγματικός, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής  επέστρεψε ο 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην…
Η μικρή εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ρωσίας για ταλέντα και εξέπληξε κοινό και κριτική επιτροπή με το ταλέντο της.
Ο αστυνομικός βραβεύτηκε γι' αυτή του την πράξη.
Στιγμές τρόμου, στα χέρια του ίδιου της του φίλου, ο οποίος είναι γνωστός ποδοσφαιριστής, έζησε μια Κολομβιανή μέσα σε ασανσέρ.
Φήμες ή πραγματικότητα;
Μα τι βλέπουν τα ματάκια μας! Προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει ένα σέξι ατύχημα. Γίνεται;
Απίθανη ατάκα από Ελληνίδα ηθοποιό, όταν στη συνέντευξή της στην Ναταλία Γερμανού, τέθηκε το θέμα των ερωτήσεων περί των προσωπικών…
Κούκλος ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, τόνισε, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, πως αν συμβεί κάτι τέτοιο «θα βρεθούμε σε μια κατάσταση με επίσης αντισυνταγματικά χαρακτηριστικά, που είναι η έλλειψη αδειών και η απουσία εκλεγμένου ΕΣΡ».

Απαντώντας σε ερώτημα για την επόμενη μέρα, αν το ΣτΕ κρίνει τον νόμο Παππά αντισυνταγματικό, πρόσθεσε πως η αποκατάσταση της ομαλής πορείας προύποθέτει ούτως ή άλλως, όποια κι αν είναι η απόφαση, τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης συμπλήρωσε ότι θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αναμορφώσεις στην ισχύουσα νομοθεσία για τις άδειες ώστε αυτή να προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ.

Ο δρόμος προς αυτή τη νέα ρύθμιση θα είναι δύσβατος, όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, σημείωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!