Π. Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Για πρωτοφανή πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης και του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104.9 Fm».

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης – Εκκλησίας και υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο. Πρόσθεσε ακόμη ότι και οι δύο πλευρές σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου Θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ο υπουργός Άμυνας είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ’ ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται, όπως είπε, υπό διωγμό στη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όλος αυτός ο κόσμος που ήταν κοντά στην κυβέρνηση Καραμανλή, πιο κοντά είναι σε μας παρά στη Ν.Δ., αυτή τη στιγμή, του Γεωργιάδη και του Βορίδη, της ακροδεξιάς – των άκρων που έλεγε ο Καραμανλής που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το αίτημα του Κυρ. Μητσοτάκη για εκλογές απάντησε πως η κυβέρνηση έχει εκλεγεί μέχρι το 2019 και πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. «θα θα πάρει εμπειρίες στην αντιπολίτευση και το 2023 μπορεί να διεκδικήσει κάτι».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!