Ντομπρόβσκις: «Καμία χαλάρωση στο ελληνικό πρόγραμμα»

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν φρόντισε να «ψαλιδίσει» τις όποιες ελπίδες για χαλάρωση των στόχων του προγράμματος.

Καθώς η δεξαμενή γέμιζε νερό τα δύο μεγάλα ζώα κρατούσαν πάνω από το νερό το μικρό, ενώ περίπου δέκα ακόμη…
Το παιδί πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, καθώς από το χτύπημα έσπασε ο λαιμός του.
Βραζιλία και χορός πάνε μαζί!
«Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», υποστηρίζει ο θυμόσοφος λαός μας, ωστόσο τι γίνεται με τους… καλύτερους;
Η ψωρίαση είναι μια συχνή, ανοσολογικά διαμεσολαβούμενη χρόνια νόσος με γενετικό υπόστρωμα, που κυρίως επηρεάζει το δέρμα.
Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει τι έπαθε πριν πάει διακοπές στα Άχλα...
Οι πληροφορίες θέλουν την Μαρία Ηλιάκη και τον Νεκτάριο Γαλίτη να είναι μαζί ξανά. 
Η Kim ήταν αθόρυβη και... αποφασιστική!
«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τους στόχους του πρωτογενούς πλεονάσματος οι οποίοι παραμένουν 3,5% το 2018» επεσήμανε σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό παρακτορείο ΜΝΙ ο Βάλντις Ντομπρόβσκις.
 
«Η απαισιοδοξία του ΔΝΤ στο συγκεκριμένο ζήτημα  δεν δικαιολογείται, καθώς ο στόχος πρωτογενούς πλεονάσματος 1,75% για το 2017 είναι επιτεύξιμος και η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει  δυναμικά του χρόνου, αν το πρόγραμμα εφαρμοστεί», τόνισε ο κ. Ντομπρόβσκις. 
 
Ο ίδιος παραδέχτηκε  ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί με βάση την υπόθεση ότι το ΔΝΤ θα παραμένει στο ελληνικό πρόγραμμα, ωστόσο ομολόγησε πως μεταξύ των δύο μερών υπάρχουν σημαντικές διαφορές που θα πρέπει να επιλυθούν, με κορυφαία τη βιωσιμότητά του.
 
Όσον αφορά την επικείμενη αξιολόγηση, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν  χτύπησε το καμπανάκι στην ελληνική κυβέρνηση, αναφέροντας ότι υπάρχουν αρκετά θέματα ανοικτά, που πρέπει να συζητηθούν με την ελληνική πλευρά.
 

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!