Ο ΣΕΒ απαντά στην Τζάκρη: Είναι γνωστή η διαδρομή σου

Αιχμηρή απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η υφυπουργός Οικονομίας Θεοδώρα Τζάκρη έδωσε απόψε ο ΣΕΒ. 

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η επίθεση της υφυπουργού Οικονομίας στον ΣΕΒ και τον πρόεδρό του είναι εκτός από υβριστική και απολύτως αβάσιμη». Σημειώνει πως «ο ΣΕΒ δεν αποτελεί φερέφωνο κανενός κόμματος. Αποστολή του είναι να αναπτυχθεί η εθνική οικονομία, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπολογίζει αν γίνεται δυσάρεστος στα πολιτικά κόμματα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο ΣΕΒ είναι ένας οργανισμός με παρελθόν, παρόν και, πάνω απ´ όλα, μέλλον».

Και ο ΣΕΒ καταλήγει με νόημα: «Η χώρα μας είναι μικρή κι η διαδρομή κάθε δημοσίου προσώπου γνωστή. Συνεπώς το ποιος είναι ο Θ. Φέσσας και τι είδους επιχειρηματικότητα εκπροσωπεί, είναι ευρύτερα γνωστό και η καλύτερη διάψευση στις αιτιάσεις της υφυπουργού».

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη, σχολιάζοντας συνέντευξη του Θ. Φέσσα στην Καθημερινή, υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΕΒ «επιτίθεται ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ ως άλλος εκπρόσωπος της ΝΔ, χρησιμοποιώντας την θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!