Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Αστέρα Τρίπολης (3-1)

Στην κορυφή της Super League έμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός και με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε έβαλε τις βάσεις για το «τρίποντο». Τέσσερα βράδια νωρίτερα οι «πράσινοι» έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο «Μπαλαΐδος» με την Θέλτα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά έφυγαν με «σκυμένα τα κεφάλια» (0-2).

Σήμερα μπορεί να μην έπιασαν ανάλογη απόδοση, ούτε είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ούτε με το νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, δεν κατάφεραν οι Αρκάδες να αποφύγουν την 4η συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» άρχισε με γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 25ο δευτερόλεπτο! Ο Λουντ έδωσε... μισό γκολ στον Μπεργκ με το Σουηδό να κάνει αυτό που ξέρει πάρα πολύ καλά με απευθείας πλασέ (1-0). Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο ελεύθερα στη συνέχεια, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του τερματοφύλακα του Αστέρα.

Στο 36λο λεπτό ο Βιγιαφάνιες πήγε να βάλει το «γκολ της χρονιάς» με απευθείας βολέ από τη σέντρα του Λουντ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ωστόσο, δύο λεπτά μετά ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη. Ο Λεντέσμα έκανε το 2-0 στο 39΄, βάζοντας τις βάσεις για την 3η νίκη της ομάδας του και δεύτερη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Όλα ήταν υπέρ των γηπεδούχων και στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 56΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φαρίνια (έφτυσε τον Κουτρουμπή) και προς στιγμή φάνηκε ότι όλα είχαν τελειώσει. Η κεφαλιά του Ιμπάρμπο στο 60΄ σταμάτησε στο δοκάρι κι από κει και πέρα οι «πράσινοι» κατέβασαν...τον διακόπτη. Αν και με 10 παίκτες οι Αρκάδες κατάφεραν να μειώσουν στο 67΄ με το πέναλτι του Ιωαννίδη και να απειλήσουν στο 68΄ με ισοφάριση στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ των Στανισάβλιεβιτς και Τσιλιανίδη, με τον Ζέκα να παίρνει τη μπουκιά από το στόμα του δεύτερου.

Το ματς τελείωσε στο 87΄ με το 3-1 που έγραψε ο Λεντέσμα, με το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο παιχνίδι (το κέρδισε ο Χουλτ από τον Στανισάβλιεβιτς).

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!