Ο Παρασκευόπουλος απαντά στο Ποτάμι για Ντογιάκο

Η ανακοίνωση του Ποταμιού, με την οποία «χρέωνε» στην κυβέρνηση στην έκπτωση του Ισίδωρου Ντογιάκου από τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για υποτίμηση των αρμόδιων οργάνων της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και τόνισε ότι τα μέλη του ανώτατου πειθαρχικού συμβουλίου επιλέγονται με κλήρωση.

"Το ‘Ποτάμι’ επιμένει να ‘χρεώνει’ στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου μια πειθαρχική απόφαση που λήφθηκε από το αρμόδιο ανώτατο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο απαρτίζεται από δικαστές οριζόμενους με κλήρωση. Πρόκειται για ανακοίνωση-δείγμα αθεράπευτης υποτίμησης των αρμόδιων οργάνων της ανεξάρτητης δικαιοσύνης. Τα δικαστικά όργανα, άλλωστε, δεν λειτουργούν με επιδιώξεις αλλά εφαρμόζοντας κανόνες", δήλωσε ειδικότερα ο κ.Παρασκευόπουλος.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!