Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Δείτε σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι εκτελεστές αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για τον εντοπισμό τους.
Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.
Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν κάποιος τυχαίος περαστικός σας σταματούσε για να σας δώσει 500 ευρώ χωρίς λόγο; Πόσο μάλιστα…
«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο από το βίντεο μιας καθηγήτριας η οποία έχει καθηλώσει με την ομορφιά της το ανδρικό…
Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το Astrology.gr
Πολλά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, λίγοι -λογικά- οι εορτάζοντες, αφού δεν είναι και τα πιο συνηθισμένα...
Η Niantic, η ομάδα δηλαδή που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη εφαρμογή Pokemon Go, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μια…
Οι σαγιονάρες φεύγουν από το προσκήνιο και τα κλειστά παπούτσια παίρνουν θέση στην παπουτσοθήκη σου.
Η επιδείνωση που προβλέπεται για αύριο Παρασκευή (07/10) θα ξεκινήσει από τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και σταδιακά θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.
 
Πιο αναλυτικά, για αύριο (07/10) Παρασκευή η πρόγνωση του καιρού έχει ως εξής: 
 
Στην Αττική, τοπική συννεφιά με πιθανές μπόρες το απόγευμα, νοτιάδες 4 - 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία βαθμιαία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς.
                                                                                            
Παρόμοιος καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 - 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 - 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 25 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα μετά το μεσημέρι βροχές και στα βόρεια καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 27 βαθμούς. 
 
Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ο υδράργυρος από 7 έως 26 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά και το βράδυ στα βόρεια βροχές ή καταιγίδες, βαθμιαία νότιοι άνεμοι 4 - 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις, νότιοι άνεμοι 4 - 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 27 βαθμούς.
 

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!