Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Εκτός αποστολής ο Πάρντο

Δεν τον υπολογίζει και το έδειξε ξανά. Ο Πάουλο Μπέντο απέκλεισε τον Φελίπε Πάρντο από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Μπέντο ανακοίνωσε την “ερυθρόλευκη” αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης, από την οποία λείπει το όνομα του Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός είναι εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού, που δεν τον έχει δηλώσει ούτε στη λίστα της UEFA.

Εκτός έμειναν και οι Σιόβας, Ελαμπντελαουί (είναι ανέτοιμοι), ο τραυματίας Ρέτσος, οι Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ, Μανιάτης και υπόλοιποι νεαροί της ομάδας.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μάρτινς, Μάριν, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε, Λεάλι, Βιάνα, Ρομαό, Ντομίνγκες και Καρντόσο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!