Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου Μαρσέλο Πλετς για εμπορία ναρκωτικών

Στις ομοσπονδιακές φυλακές του Κασκαβέλ, οδηγήθηκε ο πρώην αμυντικός και αρχηγός του Πανιωνίου, Μαρσέλο Πλετς, κατηγορούμενος για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών. Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα "Express", σε νταλίκα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν 793 κιλά μαριχουάνα.

Την επιχείρηση πραγματοποίησε ειδική μονάδα της βραζιλιάνικης στρατιωτικής αστυνομίας. Η οποία, στην περιοχή Τολέδο της Παράνα, ερεύνησε την νταλίκα και στην οροφή της εντόπισε κρυμμένα 793 κιλά και 300 γραμμάρια μαριχουάνα. Ο (πλέον) 40χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, συνελλήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Bild» ο (πρώην συμπαίχτης του) Μαρσέλ Βίτενζεκ, δήλωσε: «Σοκαριστικά νέα, πολύ λυπηρό. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Bundesliga, ελπίζω ακόμη να έχει γίνει κάτι διαφορετικό και να μην είναι αλήθεια».

Ο Μαρσέλο Πλετς αγωνίστηκε στην «Bundesliga» με τις φανέλες της Γκλάντμπαχ και της Καϊζεσλάουτερν. Στον Πανιώνιο βρέθηκε τη διετία 2006-2008 και στη συνέχεια μετεγγράφηκε στην κυπριακή Ομόνοια. Η ποδοσφαιρική του καριέρα, ολοκληρώθηκε (πριν από 5 χρόνια) στη Βραζιλία με την Κασκαβέλ Ρεκρεατίβο.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!