Στις 18:00 συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό για το ποδόσφαιρο!

Ώρα... μηδέν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας μετά και την απόφαση αναστολής των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πρωτοβουλία.

Έτσι, λοιπόν, στις στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, του αναπληρωτή Υπουργού, αρμοδίου για θέματα προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, σχετικά με τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις και αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις. Αν μη τι άλλο, οι στιγμές είναι κρίσιμες και κάθε απόφαση κρίνει πολλά, με τον πρωθυπουργό να βγαίνει μπροστά.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, σχετικά με τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Στη σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 μμ, θα συμμετέχουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης  Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!