Προς αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ η Χρυσοβελώνη;

Νέες σαφείς αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου άφησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την απομάκρυνσή της από το νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως προέκυψε από τον ανασχηματισμό της περασμένης Παρασκευής. 

Η μέχρι την περασμένη εβδομάδα υφυπουργός στο υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων με δηλώσεις της στην τηλεόραση του Σκάι, κατηγόρησε εκ νέου τον Πάνο Καμμένο πως δεν ενημερώθηκε για την αντικατάστασή της καθώς έμαθε για την παύση των καθηκόντων της από την τηλεόραση.

Όπως ανέφερε η κ. Χρυσοβελώνη, η τελευταία επικοινωνία της με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν τη Δευτέρα πριν τον ανασχηματισμό και έκτοτε δεν έχει υπάρξει καμία συνομιλία μεταξύ τους.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει η βουλευτής, πριν τον ανασχηματισμό ο κ. Καμμένος την είχε διαβεβαιώσει ότι «τίποτα δεν αλλάζει, μην ανησυχείς, όλα καλά».

«Είχα εμπιστοσύνη στην κρίση του, δεν έκανα καμία παρέμβαση, δεν τον πίεσα να παραμείνω όπως ενδεχομένως να το έπραξαν κάποιοι άλλοι», είπε η κ. Χρυσοβελώνη η οποία μάλιστα επικαλέστηκε γραπτό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι «κατά τη διάρκεια της θητείας μου ανταποκρίθηκα στα καθήκοντά μου».

Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «όταν τα πράγματα θα καταλαγιάσουν, γιατί ποτέ δεν λειτουργώ εν θερμώ, θα πράξω κατά συνείδηση», υπογραμμίζοντας πως έχει ήδη επιστρέψει στην εργασία της.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!