Συνάντηση Τσίπρα με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με αντιπροσωπεία των διεθνών του 2004 που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ το παρών δίνει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

 

Οι Τσιάρτας, Μπασινάς, Φύσσας και Σεϊταρίδης τα είπαν με τον πρωθυπουργό, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους εκεί και τους είπε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση. Υπάρχει ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της σημερινής συνάντησης. Ο λόγος είναι απλός, δεν είναι κάτι σύνθετο. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό.

Έχουμε μια μεγάλη αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις τομές, διότι αυτό ζητά η ελληνική κοινωνία και ο φίλαθλος κόσμος".

 

Ο Βασίλης Τσιάρτας, πήρε το λόγο εκ μέρους των παικτών και ανέφερε  πως "δεχτήκαμε την πρόσκληση σας. Αφουγκραζόμαστε όλο αυτό το οποίο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και έχουμε την διάθεση να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε μαζί κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορεί να προκύψει".

Mετά το τέλος της συνάντησης, έκανε μια δήλωση ο Βασίλης Τσιάρτας: "Έγινε μία καλή κουβέντα. Φαίνεται οτι η Πολιτεία έχει την βούληση και την διάθεση να αλλάξει πράγματα", ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί να υπάρξει τρόπος αντιμετώπισης της όλης κατάστασης, απάντησε: "Όλα αντιμετωπίζονται. Μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται". Τέλος, για το αν τους έγινε πρόταση για κάποιο ρόλο, ανέφερε πως "έγινε μία γενικότερη κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!