«Για πάντα στη σκιά του Σαμαρά ο Μητσοτάκης»

Για «ανακύκλωση των ίδιων, παμπάλαιων πολιτικών προσώπων της περιόδου Σαμαρά» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη νέα σκιώδη  κυβέρνηση, που ανακοίνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος τονίζει ότι αναβαθμίζονται τα γνωστά ακροδεξιά πρόσωπα «προεξαρχόντων του κ. Βορίδη και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη».

Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι συγκεκριμένη σύνθεση ακραίων νεοφιλελεύθερων και πασίγνωστων ακροδεξιών, δεν μπορεί να πείσει κανέναν. 

Ο κ. Μητσοτάκης, όσο κι αν αυτοπαρουσιάζεται ως μεταρρυθμιστής και «άφθαρτος», θα παραμείνει για πάντα στη σκιά του κ. Σαμαρά.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της δεξιάς παράταξης σε ανακοίνωσή του είχε επισήμανε ότι η νέα σύνθεση δεν συνεπάγεται κατ' ανάγκη και την εν δυνάμει κατάληψη των υπουργικών θώκων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σκοπός είναι η βελτίωση και η καλύτερη αποτελεσματικότητα του αντιπολιτευτικού έργου της Νέας Δημοκρατίας.

Στη σκιώδη κυβέρνηση της Ν.Δ. ο Βασίλης Κικίλιας αντικαθιστά τον Γιώργο Κουμουτσάκο, που πηγαίνει στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής, ο Άδωνις Γεωργιάδης γίνεται αντιπρόεδρος και Τομεάρχης του υπουργείο Εθνικής, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη «μετακομίζει» στον τομέα των Οικονομικών από εκείνον της Εξωτερικής Πολιτικής.

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!