Τηλεοπτικές άδειες: Ναι στις 3 τροπολογίες από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ

Η ΝΔ καταψήφισε και τις τρεις τροπολογίες που αφορούν πρώτον τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για το διαγωνισμό στο ΕΣΡ αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της αρχής για τον αριθμό αδειών και την τιμή εκκίνησης, δίνοντας ένα δείγμα γραφής ότι δεν πρόκειται να συναινέσει ούτε τη Δευτέρα στην νέα διάσκεψη των προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε και τις τρεις τροπολογίες συνεχίζοντας την πορεία σύγκλισης.

Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών» και στις τρεις τροπολογίες. Το Ποτάμι από την πλευρά του έστειλε για μια ακόμη φορά μεικτά μηνύματα καταψηφίζοντας τη διάταξη που αναστέλλει το άρθρο 2 για το διαγωνισμό και υπερψηφίζοντας τις ρυθμίσεις για τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ ως προς τον αριθμό των αδειών και την τιμή εκκίνησης.

Η Ένωση Κεντρώων δήλωσε παρών στην τροπολογία για το άρθρο 2και καταψήφισε τις άλλες δύο τροπολογίες.

«Δεν υπάρχουν πλέον προσχήματα για τη μη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Τη Δευτέρα θα ξέρουμε. Να ολοκληρωθεί το βήμα συναίνεσης», αναφέρει σε σχόλιό της στο twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!