Χαμένες στη μετάφραση οι επιπλέον μειώσεις των συντάξεων

Στη διαβεβαίωση πως οι θεσμοί δεν ανοίγουν ξανά θέμα ασφαλιστικού προχώρησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος εξερχόμενος της συνάντησης που είχε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη στο υπουργείο Οικονομικών. Με τον τρόπο αυτό η ηγεσία του υπουργείου κλείνει το σοβαρό θέμα που ανοίχτηκε το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με το οποίο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ εγείρει θέμα περαιτέρω μείωσης των ελληνικών συντάξεων.

Δεν έχουν αναφερθεί νεκροί ή σοβαρά τραυματίες μετά τον σεισμό της Κυριακής (30/10), τον ισχυρότερο στην Ιταλία μετά τη δόνηση…
Εφιαλτικές στιγμές έζησε το ζευγάρι!
«Έχω μείνει άφωνος. Τα γόνατά μου τρέμουν, γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει αυτή η στιγμή», δηλώνει μπροστά στην…
Ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, δήλωσε ότι η απότομη αποχώρησή του από τη σκηνή κατά τη διάρκεια…
Ξεχάστε τον Μιχάλη Ζαμπίδη που θυμάστε… Τέλος το ξυρισμένο κεφάλι. Άφησε κανονικά τα μαλλιά του να μεγαλώσουν. 
Είναι ό,τι πιο γλυκό και τρυφερό είδαμε σήμερα.
Διάβασε προσεκτικά...
Η Έλλη Στάη χρόνια τώρα είναι μια γυναίκα με στυλ και προσωπικότητα και αυτό είναι εμφανές σε κάθε της δημόσια…

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις το θέμα προέκυψε από μεταφραστικό λάθος του κειμένου με το οποίο ο Γ. Ντάισελμπλουμ ενημέρωνε το ολλανδικό Κοινοβούλιο για την αντζέντα του επερχόμενου Eurogroup.

Αρχικά, η μετάφραση οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η περαιτέρω μείωση των συντάξεων στην Ελλάδα θα ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης. Αυτό προκάλεσε έντονες αναταράξεις στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό καθώς, όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, ο Γ. Κατρούγκαλος έχει δηλώσει δημοσίως ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Μετά από επιπλέον επεξεργασία του κειμένου διαπιστώθηκε ότι το θέμα που θα τεθεί στο Eurogroup, δεν αφορά σε μείωση των ελληνικών συντάξεων αλλά στο θέμα της γενικότερης πολιτικής κοινωνικών παροχών στην Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!