Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Λεβέντης για Τραμπ: Να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας

«Η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ είναι ισχυρή. Αναμένουμε από τον πρόεδρο Τραμπ να συνταχθεί με τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας στα εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής γιατί στηρίζονται στο Διεθνές Δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονίας» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας τη νίκη του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.
 
Ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να στηρίξει την Ελλάδα στην προσέλκυση επενδύσεων και τόνισε πως η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι πως «η Ελλάδα δεν ζητά χρήματα αλλά ευκαιρίες για ανάπτυξη».
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ευχήθηκε ο νέος πλανητάρχης να διαψεύσει όσους «παρουσίασαν στρεβλή και απρόβλεπτη» την εικόνα του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πρόσθεσε: «Η Αμερική είναι μια μεγάλη χώρα που πρέπει να ακολουθήσει και να εγγυηθεί την εφαρμογή των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και την προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και στήριξης των αδυνάτων σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας