«Μιλούσε απαξιωτικά ο Τζαβέλλας»

Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, κάτω από την πίεση και τη φόρτιση του άσχημου αποτελέσματος, να άφησε αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά αυτό που τον οδήγησε, μαζί με τον Λούμπος Μίχελ, στην απόφαση να τον θέσουν εκτός ομάδας ήταν η στάση του εντός των αποδυτηρίων τις προηγούμενες ημέρες, κυρίως πριν από το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Αγωνιστικοί λόγοι δεν υπάρχουν για τον Ίβιτς, άλλωστε το απέδειξε με την χρησιμοποίηση του εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Δευτέρας, όμως αυτό που δεν συγχωρεί στον ποδοσφαιριστή του είναι οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί του προς την ομάδα πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα.

Ο Τζαβέλλας, δύο τρεις ημέρες πριν από τον αγώνα στη Φλωρεντία, μιλούσε υποτιμητικά και απαξιωτικά για τις πιθανότητες νίκης της ομάδας απέναντι στους «βιόλα» και στη συνέχεια με ανάλογους χαρακτηρισμούς για προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Όμως, όλα όσα έλεγε εντός των αποδυτηρίων δεν έμειναν κρυφά. Έφτασαν στα αφτιά του Ίβιτς, που με τη σειρά του ενημέρωσε τον Λούμπος Μίχελ, κι από τότε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε στη «μαύρη λίστα» του προπονητή του.

«Μαζί μου δεν μπορεί να αγωνίζεται ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει εμπιστοσύνη σε μένα και στην ομάδα», εννοεί ο Ίβιτς.

Η χρησιμοποίηση του στον αγώνα με τον Ατρόμητο έμοιαζε να είναι «η τελευταία ευκαιρία» από πλευράς Ίβιτς προς τον Τζαβέλλα. Όμως, το άσχημο αποτέλεσμα έκανε την κατάσταση έκρυθμη και οδήγησε στο ξέσπασμα και στις δημόσιες κατηγορίες από τον Σέρβο τεχνικό.

Όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά μπροστά σ’ όλη την ομάδα και στον Τζαβέλλα, που άκουσε από τον ίδιο τον προπονητή του ποιοι είναι οι πειθαρχικοί λόγοι, που τον οδήγησαν στην απόφαση να προπονείται από εδώ και στο εξής με την Κ-20.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει στα χέρια του και εγγράφως ο ποδοσφαιριστής τους λόγους που επικαλείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!