Δήμος Δέλτα: Βραβεύτηκε ο φωτογράφος Αγοραστός Παπατσάνης από το Δημοτικό Συμβούλιο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/11/2016
Βραβεύτηκε ο φωτογράφος Αγοραστός Παπατσάνης από το Δημοτικό Συμβούλιο

Τιμητική πλακέτα στον φωτογράφο Αγοραστό Παπατσάνη απένειμε χθες ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (8.11.2016), με αφορμή τη βράβευσή του στον 52ο παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας "Wildlife Photographer of the Year 2016" (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου & BBC) στην κατηγορία της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.
          «Θεωρούμε κάθε διάκριση, κάθε αριστείο των δημοτών του Δήμου Δέλτα αποτελεί τιμή για τον ίδιο το Δήμο. Είναι θέση μας ότι το ανθρώπινο δυναμι
κό του Δήμου μας κρύβει πολλούς θησαυρούς. Δε θέλουμε στο Δήμο Δέλτα να ισχύει το ‘‘ουδείς προφήτης στον τόπο του’’. Και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι εάν μπορούμε κι εμείς να δείχνουμε στους ανθρώπους που αγωνίζονται, στους συνδημότες μας που προοδεύουν σε κάθε τομέα, ότι ο τόπος τους, η ιδιαίτερη πατρίδα τους το αναγνωρίζει» τόνισε ο Δήμαρχος Ε. Φωτόπουλος, συγχαίροντας το τιμώμενο πρόσωπο και προαναγγέλλοντας βραβεύσεις μαθητών και σχολείων που διακρίθηκαν στον τομέα των τεχνών, του αθλητισμού, την επιστήμης κ.ά.
«Όταν νοιώθεις ότι έχεις μια αρωγή και ανθρώπους που σε σκέφτονται, είναι σημαντικό» τόνισε ο Αγ. Παπατσάνης, ευχαριστώντας το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή. Μάλιστα, πρόσφερε στο Δήμαρχο μια φωτογραφία από τη σειρά φωτογραφιών «Ισλανδία».
Το διεθνές βραβείο του καλύτερου φωτογράφου της Άγριας Ζωής διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και το BBC. Φέτος απονεμήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2016 στο hall του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν φωτογράφοι από 95 χώρες με περίπου 50.000 φωτογραφίες.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!