Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

ΘΡΙΛΕΡ η Διάσκεψη των Προέδρων! Αναβάλλεται για λίγες ώρες - Όπισθεν από Παππά για τις 4 άδειες

​Σε νέα οπισθοχώρηση προέβη ο Νίκος Παππάς ενόψει της Διάσκεψης των Προέδρων για το ΕΣΡ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15.00 αλλά τελικά αναβλήθηκε για τουλάχιστον μία ώρα στο πλαίσιο της αναζήτησης των απαραίτητων συναινέσεων για να προκύψει λευκός καπνός σήμερα.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «κατάπιε» τον αριθμό 4 για τις τηλεοπτικές άδειες, στον οποίο έλεγε ότι θα επιμείνει και μετά την απόφαση του ΣτΕ, και για πρώτη φορά κάνει λόγο για ευρύτερες συναινέσεις για τον αριθμό των αδειών από τις πολιτικές δυνάμεις.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει απορρίψει τον αριθμό 4, φαίνεται πως ο κ. Παππάς εγκαταλείπει και ο ίδιος τον αυθαίρετο αυτό περιορισμό στον αριθμό των καναλιών.

«Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της νέας ανεξάρτητης αρχής. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά τη νέα οπισθοχώρηση Παππά, έστειλε από την πλευρά του σαφές μήνυμα ενόψει της Διάσκεψης, λέγοντας πως η θέση του κ. Παππά είναι σε θετική κατεύθυνση και η ΝΔ περιμένει αυτή η αλλαγή στάσης να αποτυπωθεί στη Διάσκεψη.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση του Νίκου Βούτση πως η σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ θα είναι η τελευταία.

Δείτε ακόμη:

Βούτσης: Η σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ για συγκρότηση ΕΣΡ


Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας