Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την επέτειο του Πολυτεχνείου: η δημοκρατία χρειάζεται εγρήγορση

16/11/16
Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την επέτειο του Πολυτεχνείου
η δημοκρατία χρειάζεται εγρήγορση
Οι Οικολόγοι Πράσινοι, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν στους φετινούς εορτασμούς για την επέτειο του Πολυτεχνείου και την πτώση της χούντας των συνταγματαρχών . Αύριο 17 Νοεμβρίου στις 10: 00πμ, αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων αποτελούμενη από τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας , Χριστίνα Ευθυμιάτου, Γιώργο Δημητρίου, Τηλέμαχο Σπασίδη, τον Βουλευτή Γιώργο Δημαρά και μέλη του κόμματος, θα καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη των πεσόντων για την ελευθερία αυτού του τόπου .
Η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Μαρία Πετεινάκη, δήλωσε σχετικά με την φετινή επέτειο: «Ό πως πάντα τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και η επέτειο ς της 17 Νοέμβρη μας θυμίζει πόσο κοντά στο παρελθόν μας είχαμε δικτατορία , αλλά και πόσο εύκολο είναι να χάσεις ελευθερίες και δικαιώματα που θεωρούμε δεδομένα. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να παραμένουμε σε εγρήγορση ενάντια σε εθνικιστικές και φασιστικές δυνάμεις . Φέτος η επέτειος αυτή συνέπεσε, ατυχώς, με επίσκεψη Αμερικανού προέδρου. Οι αντιδράσεις είναι λογικές, όμως οι συγκυρίες και κυβερνήσεις είναι διαφορετικές. Η ομιλία του Αμερικανού Προέδρου, εστιασμένη στην Δημοκρατία, θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα κατά των ιστορικών πολιτικών επιλογών των ΗΠΑ στην Ελλάδα ".

Το Γραφείο Τύπου των ΟΠ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!