«Ναυάγησε» η τηλεδιάσκεψη με τους δανειστές – Δεν τα βρίσκουν στα εργασιακά

Άκαρπη απέβη η τηλεδιάσκεψη που είχαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Χουλιαράκης και Έφη Αχτσιόγλου με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ενός βρεφονηπιακού σταθμού στη Δυτική Ινδία.
Ειδήσεις για Φιντέλ Κάστρο: Χόρευαν και φώναζαν, κρατώντας σημαίες της Κούβας.
Σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στη Βαρκελώνη, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας, σκαρφάλωσε ο Γάλλος «Σπάιντερμαν», Αλέν Ρομπέρ.
Αυτοπροσώπως και όχι μέσω κάποιου εκπροσώπου του επέλεξε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, να παραδώσει το νέο ρωσικό διαβατήριο στον…
Με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο
Ο κλασικός και πεντανόστιμος κορμός γίνεται λίγο διαφορετικός με φυστικοβούτυρο. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή δόση βότκα (!)…
Το θηλυκό μυαλό δεν είναι μόνο πιο... πονηρό αλλά και πιο αποτελεσματικό στην παράλληλη εκτέλεση περισσότερων της μιας λειτουργιών.
Εντάξει, σας έχω πει πολλές φορές πως δεν μου αρέσει να βάφομαι στην καθημερινότητά μου. Όπως επίσης δεν μου αρέσει…

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημείο τριβής στη συζήτηση ήταν τα εργασιακά, όπου οι απόψεις δεν συγκλίνουν.

Με βάση τις ίδιες πηγές, οι δυο πλευρές διαφώνησαν και πάλι για τις ομαδικές απολύσεις και για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν και θέματα ενέργειας, ωστόσο δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα και οι επαφές θα συνεχιστούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. 

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Κυριακή 27/11 έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Euroworking group, ενόψει της σύγκλησης του Eurogroup στις 5 Δεκεμβρίου, όπου και θα κριθεί το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Εφόσον το Eurogroup, το οποίο έχει κομβική σημασία, δώσει το «πράσινο φως», η κυβέρνηση ελπίζει να εκκινήσουν και οι συζητήσεις για την απομείωση του χρέους.




Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!