Οταν ο Γιώργος Βασιλείου ήταν βουλευτής της ΝΔ [εικόνες]

Ο Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1950. Ηταν Eλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Υπήρξε βουλευτής στη Β' Περιφέρεια Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία (2004-2007) και επίτιμος πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Τμήματος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας.

Ηταν τόσο αγαπητός στον κόσμο, που το 2004 κατέβηκε στις εκλογές με τη ΝΔ κι εξελέγη βουλευτής στη Β' Πειραιώς με 19.000 ψήφους. Το 2007, όμως, έχασε την έδρα του, λόγω της αλλαγής του εκλογικού νόμου. 

Το 2011 ο Γιώργος Βασιλείου πέρασε στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αλλά λίγο καιρό μετά εγκατέλειψε το πολιτικό σκηνικό. «Σπούδασα την υποκριτική και όχι την υποκρισία, γι' αυτό σήμερα απέχω από την πολιτική, αλλά συνεχίζω να υπηρετώ την τέχνη μου» είχε δηλώσει τότε ο ηθοποιός στην Espresso.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος με ένα tweet αναφέρθηκε στον χαμό του Γιώργου Βασιλείου.

«Έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο ο Γιώργος Βασιλείου. Δημοφιλής ηθοποιός, έντιμος πολιτικός, ακέραιος άνθρωπος», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!