ΗΠΑ: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για τη φονική ενέδρα σε αστυνομικούς στην Αϊόβα (pic)

Τα κίνητρα του 46χρονου παραμένoυν άγνωστα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αφήνει σαφείς αιχμές και σοβαρότατους υπαινιγμούς ότι στο θέμα των προσφύγων υπάρχει μεγάλο…
Προσοχή! Αυτό το θέμα μας αφορά ΟΛΟΥΣ!
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο νεκροταφείο του χωριού Πλάτανος Τρικάλων.
Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου καταγράφει την τρομακτική στιγμή της προσγείωσης ενός αεροπλάνου πάνω από πολυσύχναστη παραλία.
«Τρίζει» η καρέκλα της!
«Ποτέ και πουθενά, τσακίστε το φακόρυζο σε κάθε γειτονιά!»
Η Μαρία Ηλιάκη πέρυσι ήταν στο «Πρωινό», φέτος όμως αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής με αποτέλεσμα η Σάσα…
H περίοδος μετά τη γέννα είναι συνήθως ιδιαίτερα φορτισμένη για μια νέα μανούλα.

Συνελήφθη στην Αϊόβα ο βασικός ύποπτος ως δράστης των δολοφονιών δύο αστυνομικών, τα ξημερώματα. Πρόκειται για τον 46χρονο Σκοτ Μάικλ Γκριν, ο οποίος διαμένει σε προάστιο του Ντε Μόιν.

Ένας αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός γύρω στη 1 το πρωί τοπική ώρα στο Ερμπαντέιλ, πρόαστιο του Ντε Μόιν. Ο δεύτερος αστυνομικός βρέθηκε στη 1.30 το πρωί τοπική ώρα.

k

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση τύπου ενέδρας, ενώ κάθονταν στα περιπολικά τους σε απόσταση 3 χιλιομέτρων ο ένας από τον άλλο.

Ο αρχιφύλακας του τμήματος του Ντε Μόιν εξήγησε ότι ο ύποπτος δεν πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του σήμερα το πρωί τοπική ώρα στον Κομητεία του Ντάλας, δυτικά του Ντε Μόιν.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών που αναρτήθηκε στο YouTube τον περασμένο μήνα από έναν χρήστη που αποκαλείται Σκοτ Γκριν καταγράφεται o διαπληκτισμός του με αστυνομικούς έπειτα από ένα περιστατικό σε αθλητικό στάδιο όπου εκείνος φαίνεται πως κρατούσε τη Σημαία της Συνομοσπονδίας την ώρα της ανάκρουσης του αμερικανικού εθνικού ύμνου. Ο ίδιος ακούγεται να υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση.

Επιπλέον σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα ο Γκριν είχε προφυλακιστεί με την κατηγορία της παρεμπόδισης αστυνομικού έργου, καθώς αντιστάθηκε σε αστυνομικούς στο Ερμπαντέιλ που προσπάθησαν να του κάνουν συστάσεις για κατοχή όπλου την 10η Απριλίου του 2014. Ο ίδιος δήλωσε ένοχος και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Δύο ημέρες νωρίτερα η αστυνομία του Ερμπαντέιλ κλήθηκε να επέμβει σε καταγγελία για παρενόχληση στο κτιριακό συγκρότημα όπου ο Γκριν διέμενε. Ο καταγγέλλων είπε ότι εκείνος απείλησε να σκοτώσει έναν άλλο άνδρα κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής σε χώρο στάθμευσης. Κατηγορήθηκε με παρενόχληση.

Ο ίδιος δήλωσε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και ένας χρόνος υπό επιτήρηση.

Δείτε εδώ το χρονικό της επίθεσης στους αστυνομικούς.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!