Δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι με την FIFA οι «Big-4» - Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα

Η μεγάλη συνάντηση, η οποία θα άλλαζε τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως ναυαγεί.

Οι ιδιοκτήτες των «Big-4» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με το αίτημα του Κωστάκη Κουτσοκούμνη να πέφτει στο κενό.

Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Ο επιτετραμμένος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί η χρυσή τομή, ζήτησε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση πως ίσως βρεθεί με τον καθένα ξεχωριστά, τελικά ούτε αυτό προχώρησε, με τον Κουτσοκούμνη να εμφανίζεται απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί.

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο και οι ελπίδες όλων είναι να βρεθεί άμεσα ο επόμενος αρχιδιαιτητής που θα αναλάβει αντί του Γιώργου Μπίκα, με στόχο να μπουν ξανά οι ομάδες στο γήπεδο στις 26 Νοεμβρίου.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!