Οργή συνταξιούχων: Καίνε τις επιστολές Κατρούγκαλου έξω από το υπουργείο Εργασίας (photo-video)

Στα «κάγκελα» οι συνταξιούχοι - «Η κυβέρνηση μας εμπαίζει με επιστολές-κοροϊδία» - Άναψαν φωτιά έξω από το υπουργείο Εργασίας και καίνε τις επιστολές Κατρούγκαλου.

 

Είναι το βίντεο του μήνα! Είναι το βίντεο που θα σας φτιάξει την ημέρα!
Το χιλιοπαιγμένο αφήγημα της ανάπτυξης και της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας επανέλαβε σήμερα, Πέμπτη (03/11/2016) ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την…
Υπάρχουν κάποιες κακές συνήθειες που συχνά υιοθετούμε οδηγώντας και σπανίως αντιλαμβανόμαστε τις αρνητικές συνέπειες που ενδέχεται να επιφέρουν.
«Εάν βγει ΕΣΡ την ερχόμενη εβδομάδα και πει ότι σύντομα θα έχουμε τηλεοπτικές άδειες θα περιμένουμε. Εάν, όμως, μας πει…
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ, οι οποίες μίλησαν για τις κορούλες τους... 
Μια γεύση από την καθημερινότητα με υπερυψηλές ταχύτητες internet δίνει η COSMOTE προσφέροντας στους συνδρομητές COSMOTE Home Double Play 3…
Η Σοφία Βόσσου βγήκε με τον σύντροφό της τον οποίο και σύστησε. Ο Ερνέστο μίλησε στην κάμερα με τρυφερά λόγια…
Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους γονείς του, που «έχουν φύγει» από τη ζωή.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποιείται από το πρωί της Πέμπτης (3/11) συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων για τις περικοπές των συντάξεων τους.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών, πρόκειται για παναττική κινητοποίηση με αιχμές τις συντάξεις, τις κοινωνικές παροχές, τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και το φορολογικό.

Οι συνταξιούχοι καταγγέλλουν ευθέως την κυβέρνηση και  διαμαρτύρονται λέγοντας πως «μας εμπαίζουν με επιστολές κοροϊδία».

Αναφορικά με τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο,  τονίζουν πως «διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις μας. Δεν τους δίνουμε αυτό το δικαίωμα. Δεν πάει άλλο αυτό πρέπει να σταματήσει».

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!