Γ. Βρούτσης: Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη των πολιτών

«Ο κ. Σπίρτζης, με απύθμενο θράσος, σήμερα, έταξε από την τηλεόραση ακόμη και 14η σύνταξη. Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης, καταλογίζοντας στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών ότι «είναι ο ίδιος που, ως πρόεδρος του ΤΕΕ, καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί».

 Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε σε δήλωσή του τον κ. Σπίρτζη ότι «ανήκει στην κυβέρνηση που έφερε εξοντωτικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, έκοψε κύριες και επικουρικές συντάξεις, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους».

«Είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων για να κρατηθούν στην εξουσία.  

«Θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σπίρτζης έδωσε διαβεβαιώσεις ότι «για κάθε ευρώ που είναι δημοσιονομική επιβάρυνση θα δίνεται ένα αντίστοιχο ελαφρυντικό μέτρο» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δώσει «μέχρι και 14η σύνταξη» σε όσους πληγούν από τα δημοσιονομικά μέτρα εφόσον επιτευχθούν τα απαιτούμενα πλεονάσματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!