Ευθ. Φωτόπουλος: "Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, όχι δεύτερης κατηγορίας"


Σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Δέλτα, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος:
«Το σχολείο είναι δεύτερης ευκαιρίας, όχι δεύτερης κατηγορίας. Είναι απαράδεκτο να βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς και να λείπουν ακόμη βασικές ειδικότητες όπως φιλόλογος ή μαθηματικός.
Πριν από ένα μήνα κάναμε παρέμβαση προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την συμπλήρωση των κενών θέσεων. Δυστυχώς, το πρόβλημα παραμένει. Σήμερα, είχαμε εκ νέου συνεργασία προκειμένου να λυθεί άμεσα.
Αν και δεν έχουμε αρμοδιότητα στο συγκεκριμένο θέμα, έχουμε αγάπη για τα σχολεία και ειδικά για το Σ.Δ.Ε., μιας και σ’ αυτό φοιτούν άνθρωποι που αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στη μόρφωση, άνθρωποι που δίνουν καθημερινά έναν αξιοπρεπή κι αξιοσέβαστο αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Και ο τόπος μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από μορφωμένους πολίτες. Πολίτες που μπορούν να αναζητήσουν το φως της γνώσης στο σκοτεινό τούνελ της κρίσης. Ας μη τους το στερεί η ίδια η πολιτεία».      
- See more at: http://www.dimosdelta.gr/2017/02/22/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B4%CE%B5-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%8C%CF%87/#sthash.7k5Gz82d.dpuf


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!