Κόπηκε η εκπομπή 'Ξαναδέστε τους'

Η επιστροφή των Μουτσινά, Ηλιάκη στο κανάλι της Κάτζας με ανανεωμένο το γνώριμο κόνσεπτ που έφερε υψηλή τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη του σταθμού φαίνεται πως δεν στέφθηκε από την αναμενόμενη επιτυχία. Η εκπομπή κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά, τα οποία μάλιστα το τελευταίο διάστημα δεν άγγιζαν ούτε καν διψήφια νούμερα.

Ο προβληματισμός στο κανάλι είναι εύλογος καθώς η απογευματινή τους ζώνη καταβαραθρώνεται, αρχής γενομένης από τις χαμηλές πτήσεις του "δυνατού χαρτιού" του Alpha, της Ελένης Μενεγάκη που τη φετινή σεζόν μοιάζει καθηλωμένη σε πολύ χαμηλότερη τηλεθέαση από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Αντίστοιχα απογοητευτική υπήρξε και το Ξαναδέστε τους που έπαιρνε τη σκυτάλη, με τον σταθμό να παίρνει ανάσα μόνο αργότερα το απόγευμα με το τηλεπαιχνίδι Deal και την καθημερινή σειρά "Έλα στη θέση μου", μετά το δελτίο ειδήσεων.

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το κανάλι την κατάσταση εξέθεσε τους παρουσιαστές, όπως και τους εργαζόμενους στην ομάδα της εκπομπής, αφού το πρότζεκτ σταμάτησε αιφνίδια, χωρίς κανείς τους να μπορέσει να προετοιμαστεί ή να αποχαιρετίσει όπως πρέπει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τέσσερις βασικοί πρωταγωνιστές του Ξαναδέστε τους, μπροστά από τις κάμερες, ανάρτησαν βίντεο στο instagram με το οποίο είπαν το δικό τους "αντίο" στους τηλεθεατές και όσους τους ακολουθούν. "Σε ευχαριστούμε για όλα" σημείωναν κάτω από το σύντομο βιντεάκι.

Σας ευχαριστούμε για όλα!!#xanadestetous @marakiiliaki @mairiboo @gdaskalos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!