Λεβέντης: Τα μέτρα είναι βέβαια, τα αντίμετρα αβέβαια

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό «Ε» παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

O πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συζήτηση που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.

«Χθες στη Βουλή είδα  ένα Τσίπρα ανήσυχο. Προσπαθεί να πει τα δικά του. Είπε το ποίημα του μη γνωρίζοντας και ο ίδιος τι θα γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει πως δεν προβλέπει να έχει κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά προβλέπει να μεταφέρεται για τον Απρίλιο που όπως είπε «τότε θα μπούμε και στην ποσοτική χαλάρωση».

Για ακόμη μια φορά εκτίμησε πως είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί να λάβει περαιτέρω μέτρα και θα αναγκαστεί να τα ψηφίσει: «Είναι βέβαια τα μέτρα που θα ψηφίσει η κυβέρνηση και αβέβαια τα αντίμετρα καθώς για να ισχύσουν τα αντίμετρα πρέπει να πιάσουμε τα πλεονάσματα», υποστήριξε ο Βασίλης Λεβέντης.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για ακόμη μια φορά το αίτημα της Ενωσης Κεντρώων για εκλογές λέγοντας πως και ο ίδιος ο Τσίπρας δεν θα ήθελε να γίνει αντίστοιχο παράδειγμα με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ακόμα για εκλογές. Δεν θεωρώ τον Τσίπρα βλάκα αν χάνει ποσοστά σε δημοσκοπήσεις να μην πάει σε εκλογές .Δεν θέλει να γίνει Γιώργος Παπανδρέου», κατέληξε.
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!