Εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από το Α.T. Δάφνης

Εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης, στην οδό Λυσίππου, εξουδετερώθηκε τα ξημερώματα με ελεγχόμενη έκρηξη από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου στις 02:50 στο κέντρο της Άμεσης Δράσης: «Σε σαράντα λεπτά θα εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός στο πάρκο που βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης. Προσοχή. Δεν είναι φάρσα».

Αμέσως μετά αστυνομικοί πήγαν στο πάρκο, είδαν ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός και απέκλεισαν την περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που εξουδετέρωσαν τον μηχανισμό με ελεγχόμενη έκρηξη και διαπίστωσαν ότι αποτελούνταν, μεταξύ άλλων, από χειροβομβίδα, πυροκροτητή και χρονοδιακόπτη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!