Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Πόζαρε με Porsche ίδια με αυτή που σκότωσε την οικογένειά του [εικόνα]

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, το αυτοκίνητο που σκότωσε την οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι εκείνο που λίγους μήνες πριν είχε φωτογραφήσει θέλοντας να δείξει το θαυμασμό του.

Ήταν τον περασμένο Οκτώβρη όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου ως λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων επισκεπτόταν αντίστοιχη έκθεση για να φωτογραφηθεί δίπλα σε μία λευκή Porsche 911, δίπλα στο αυτοκίνητο δηλαδή που το μεσημέρι της Κυριακής σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του Αποστολία και τον τρίχρονο γιο του Παύλο, σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας.

Η οικογένεια είχε σταματήσει στο πάρκινγκ προκειμένου να πάει στην τουαλέτα ο Υπάτιος Πατμάνογλου όταν μία Porsche την οποία οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη του Jumpo, με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μετά από ξέφρενη πορεία έπεσε πάνω στο σταθμευμένο Honda σκοτώνοντας μητέρα και γιο.

Και οι δύο επιβαίνοντες της Porsche έχασαν τη ζωή τους.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!