«Στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και θέσεις εργασίας»., Σάββατο 11/3, 18.30 μμ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κα. Ντόρα Μπακογιάννη και ο αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεόδωρος Καράογλου συνδιοργανώνουν, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30, εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγικές βιώσιμης ανάπτυξης και θέσεις εργασίας».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πανόραμα), με ομιλητές την κα. Μπακογιάννη, τον κ. Καράογλου και τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας  κ. Ιωάννη Χατζηδημητρίου.
Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου: «Η κρίση έχει αφήσει βαθιές πληγές στην ελληνική οικονομία. Γι΄αυτό, σε μια εποχή αυξημένων απαιτήσεων και προκλήσεων, η συζήτηση για την αναγκαιότητα των ιδιωτικών επενδύσεων και πώς αυτές μπορούν να δημιουργήσουν υγιείς και βιώσιμες θέσεις εργασίας, είναι πλέον επιτακτική.

Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε ότι η επιθυμητή στροφή στην ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ενεργοποίηση του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος είναι και ο ουσιαστικός μοχλός ανάπτυξης της πραγματικής και παραγωγικής οικονομίας. Δεδομένου ότι στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάθηκαν περισσότερες από 200.000 θέσεις εργασίας, δηλαδή έμεινε άνεργος ένας ολόκληρος νομός, ήρθε η ώρα να αντικρύσουμε ως κοινωνία την αλήθεια κατάματα. Η έξοδος από την κρίση δεν μπορεί να γίνει με επιδοτούμενους διορισμούς στο δημόσιο τομέα, αλλά μονάχα καταστρώνοντας ένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία».  


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!