19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν τη Δευτέρα 6 Μαρτίου οι προβολές δυτικά της πόλης, στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης Δήμου Παύλου Μελά, ξεκινούν οι ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ στο πλαίσιο του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Φέτος το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ταξιδεύει και δυτικά!
Επτά συνολικά ταινίες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φίλοι του είδους από τη Δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των Ειδικών προβολών Ντοκιμαντέρ DOC IN TOWN.
Ένας παγκόσμιος κινηματογραφικός θεσμός, το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης αποφάσισε την προβολή τμήματος του προγράμματός του στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης και στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Καλαμαριάς.
Για την πρεμιέρα της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2017 θα υπάρξει και εκδήλωση καλωσορίσματος – εισαγωγής συνολικής διάρκειας 20 λεπτών, στις προβολές.
Τρείς εκλεκτοί Προσκεκλημένοι καταγράφουν πτυχές της πραγματικότητας και μοιράζονται με το κοινό, Ιστορίες Έμπνευσης & Εμπιστοσύνης
-Ο άνθρωπος μέσα στο περιβάλλον - Πρόδρομος Νικηφορίδης, Αρχιτέκτονας που μεταμόρφωσε την πόλη με την Ανάπλαση της Νέας Παραλίας
-Δεύτερη ζωή και εμπνεύσεις - Κυριάκος Αποστολίδης, 17χρονος μαθητής, δέκτης οργάνου, που θυμάται και ... εμπνέεται
-Οι ορίζοντες είναι πάντα μπροστά μας και είναι πάντα ανοιχτοί - Ορέστης Ανδρεαδάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Επίσης για τις ημέρες των προβολών, ο Δήμος Παύλου Μελά, πραγματοποιεί μια παράλληλη δράση, την Έκθεση Φωτογραφίας «Φωτογραφία και Ντοκουμέντο» από τη Φωτογραφική Λέσχη ΄΄ΟΨΕΙΣ΄΄,  στο φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, με ελεύθερη είσοδο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!